Over Ons

Welkom bij MuscleMind!

MuscleMind, een ondernemende groep van vier vrienden met een passie voor fitness. Als gymrats kennen we de struggles die gepaard gaan met het bereiken van fitnessdoelen als geen ander. We hebben zelf ondervonden dat in de meeste sportscholen in Nederland niet optimaal kan worden getraind doordat er weinig wordt gedaan aan productinnovatie. Dit heeft ons gemotiveerd om met oplossingen te komen om trainingen, en alles daarom heen, te optimaliseren. 

Onze reis begon toen we beseften dat de bestaande sportschooluitrusting en accessoires vaak tekortschieten in het bieden van een optimale trainingskwaliteit en -effectiviteit. We wisten dat er een efficiëntere en effectievere manier moest zijn om te trainen. Zo begon onze missie om innovatieve producten te ontwikkelen en aan te bieden om zo de manier waarop sporters hun workouts benaderen te revolutioneren.

Met uitgebreid onderzoek, ontelbare uren in de sportschool en puttend uit onze eigen ervaringen, hebben we een selectie aan hoogwaardige sportschooluitrustingen ontworpen om de behoeften van onszelf en de fitness community te voorzien. Onze MuscleMind Fit Grips zijn het resultaat van kritisch onderzoek en verschillende testen. Het gebruik van de MuscleMind Fit Grips zorgt voor een grotere range of motion en een natuurlijkere spierpositionering wat resulteert in een verbeterde mind-muscle connectie.

Maar MuscleMind is meer dan alleen een fitness merk. Het is een gemeenschap: een plek waar fitnessliefhebbers samenkomen om hun progressie te delen, elkaar te ondersteunen en hun grenzen te verleggen. Wij geloven dat fitness niet alleen gaat over fysieke kracht, maar ook over mentale veerkracht en een positieve mindset. Met onze content streven we ernaar om te inspireren, te educeren en te vermaken. 

Of je nu een ervaren atleet bent of net aan je fitnessreis begint, MuscleMind staat klaar om je elke stap van de weg te ondersteunen. Laten we samen de manier waarop we trainen transformeren!

Het MuscleMind-team
KVK-nummer: 77381416