Retourbeleid

Zijn jij en het door jouw aangekochte artikel geen match? Dan kun je de producten ruilen of retourneren binnen 14 dagen vanaf de dag waarop je deze hebt ontvangen. Je bent op tijd als je de goederen verstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Graag ontvangen wij van te voren een mail met de track en trace code. Zo kunnen wij het pakket in de gaten houden en voorkomen we dat deze retour wordt gestuurd. 

  • Om voor een volledige vergoeding in aanmerking te komen dienen producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking te zitten. Bekijk het product gerust zoals je in een winkel zou doen.
    Bijvoorbeeld: haal de grip uit de verpakking en doe er een aantal sets mee, maar beschadig de grips in dit proces niet.
  • Producten die onherstelbare schade hebben kunnen wij niet opnieuw verkopen. Je ontvangt geen of geen volledige vergoeding. De exacte vergoeding wordt per individueel geval bekeken. Eventueel sturen wij het product terug. Wij controleren en modelleren elke product zorgvuldig voor verzending.

De retourkosten zijn ten alle tijden voor de koper.

De uiterlijke terugbetaaltermijn bestaat uit 2 onderdelen: verwerken van je retour + uitbetalen van je geld. Het verwerken van je retour duurt maximaal 3 werkdagen na aankomst bij ons in het magazijn. De uitbetaling verschilt per betaalmethode en is maximaal 5 werkdagen.

Wij ontvangen het product graag zonder zichtbare schade en in de originele doos terug. Het retouradres staat op het retourlabel